Ξενοδοχείο Belmondo Χανιά

ξενοδοχεία στα Χανιά
ξενοδοχείο στα Χανιά
Χανιά Κρήτη Ξενοδοχείο
Χανιά Κρήτη Ξενοδοχεία
Οικονομικά Ξενοδοχεία Χανιά
Φθηνά Ξενοδοχεία Χανιά
Οικονομική διαμονή στα Χανιά

Τα επιλεγμένα ξενοδοχεία στην πόλη των Χανίων αντικατοπτρίζουν μοναδική προσωπικότητα, ξεχωριστό στυλ και ανταποκρίνονται απόλυτα στις ιστορικές και αισθητικές απαιτήσεις

Μια έκφραση απόλυτης ιδιωτικότητας, κομψότητα, άνεσης με έντονη αισθητική αντίληψη. Τα επιλεγμένα ξενοδοχεία στα Χανιά παρέχουν στους καλεσμένους τους όλες τις μοντέρνες ανέσεις.

Ο συνδυασμός των φυσικών υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή και τη διακόσμηση, το βενετσιάνικο στυλ και η μοναδική θέα προς το γραφικό λιμάνι της πόλης, δίνουν στα επιλεγμενα ξενοδοχεία στα Χανιά μοναδικό χαρακτήρα κομψότητας και ρομαντισμού.

Η προνομιακή θέση των επιλεγμένων ξενοδοχείων στα Χανιά, τα κάνει ιδανική επιλογή για όσους επισκέπτες θέλουν να είναι κοντά στο κέντρο της πόλης και στα κυριότερα σημεία ενδιαφέροντος των Χανίων.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΜΕΣ & ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

chania-crete-greece-lighthouse

Ο μύθος λέει ότι χρειάστικαν πάνω από 300 χρόνια για να ολοκληρωθεί η κατασκευή του! Ο εμβληματικός φάρος δεσπόζει στο λιμάνι των Χανίων.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

chania-crete-greece-harbor-view

Τα Χανιά είναι χτισμένα στο όρμο του Καστελλίου στη θέση της Μινοικής Κυδωνίας. Η βόλτα στη γραφική πόλη θα σας μείνει αξέχαστη!

Η ΠΟΛΗ

chania-crete-greece-cretan-cusine

Η κρητική κουζίνα, γνωστή σε όλο τον κόσμο και έχει ως βασικά χαρακτηριστικά την ποιότητα και τη φρεσκάδα των συστατικών της και την καθαρότητα της γεύσης.

ΚΡΗΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑCopyright © 2019 | BelmondoHotel.gr All rights reserved.

Contact Form

This site is a review site, not connected with the Hotel